Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Specificatii Apple Watch 9 si Apple Watch Ultra 2

Specificatii Apple Watch 9 si Apple Watch Ultra 2

Desi subiectul principal al evenimentului Apple din aceasta seara este lansarea iPhone 15 in toate variantele sale, compania americana a prezentat si versiunile imbunatatite ale ceasurilor inteligente.

Apple Watch Series 9 isi propune sa duca experienta ceasurilor inteligente la un nivel mai inalt prin imbunatatiri treptate. 2022 a marcat debutul Apple Watch Ultra, un ceas dedicat aventurii, aducand cu sine cateva caracteristici noi.

Apple Watch Series 9 vine cu un procesor nou pentru anul curent, aducand un plus de performanta, in special in ceea ce priveste fitness-ul si monitorizarea sanatatii. Procesorul este de tip S9, creat de Apple folosind aceeasi tehnologie cu cea a procesorului A15 de pe dispozitivele mobile. De asemenea, acest procesor promite o autonomie a bateriei mai mare, de peste o zi. Cu ajutorul cipului S9, ceasul va oferi imbunatatiri semnificative in domeniul fitness-ului. Potrivit Apple, GPU-ul noului cip este cu 30% mai performant, asigurand imagini mai fluide si tranzitii mai rapide.

In plus, Apple Watch Series 9 introduce un nou senzor optic pentru puls, sporind precizia si eficacitatea acestuia. Cipul U2 Ultra Wideband va permite utilizatorilor sa aiba o localizare mai precisa. Ecranul ofera 2.000 de niti si este mai luminos decat cel al generatiilor anterioare.

Pe langa actualizarile tehnice, care sunt utile pentru cei care poate ca utilizeaza pentru prima data un Apple Watch sau nu au facut un upgrade de mult timp, Series 9 aduce si varianta de culoare roz pe un corp de aluminiu, similara cu cea Rose Gold pe care ne-am obisnuit sa o vedem pe telefoane. Apple Watch Series 9 introduce si un nou gest. Practic, prin atingerea degetului mare si a aratatorului, ca si cum ai face un "pinch", poti seta aceasta actiune numita Double Tap pentru a opri muzica, cronometrul sau a raspunde la apeluri. Este conectat la accelerometru si este o functie utila atunci cand cealalta mana este ocupata, de exemplu, cand plimbi cainele. Dar functia poate fi utilizata oricand, de exemplu, pentru a amana alarma de trezire, poti face doar Double Tap, adica sa atingi aratatorul si degetul mare. Apple Watch Series 9 va fi disponibil in dimensiuni de 41 si 45 de milimetri. De asemenea, Apple Watch Series 9 este mai bine integrat cu Siri, deoarece procesarea conversatiilor cu Siri va fi realizata direct pe ceas, cu ajutorul procesorului si a inteligentei artificiale. Astfel, raspunsurile nu vor depinde de conexiuni WiFi sau Bluetooth. In plus, Siri va furniza informatii despre fitness si somn de pe Apple Watch Series 9.

De asemenea, Series 9 preia de la iPhone si iOS 17 modul in care poti schimba cartile de vizita cu alti oameni. Practic, trebuie doar sa apropii ceasul de cel al altei persoane si veti putea schimba contactele.

Series 9 este, de asemenea, integrat cu boxa inteligenta Homepod. Daca te apropii de aceasta si ai ceasul, poti controla mai usor muzica de pe Homepod. Apple Watch Ultra 2 - aventurierii la un nivel superior

Anul 2023 marcheaza lansarea unui nou dispozitiv din seria Ultra, probabil cel mai bun ceas realizat de americani pana acum. Este ceasul pentru cei interesati de un ecran mare si o autonomie foarte mare a bateriei. De asemenea, dispune de functii speciale pentru aventura, hiking sau scufundari.

Pret Apple Watch 9

Desi designul ramane aproape neschimbat pentru Ultra, ecranul va fi unul MicroLED, iar bateria, senzorii si reactia generala a ceasului au fost imbunatatite. In plus, pretul va ramane neschimbat fata de cel anterior.

Si aceasta generatie va beneficia de procesorul S9 si cipul U2 pentru o localizare precisa chiar si in interior. Dimensiunea va ramane universala, de 49 de milimetri. Ecranul de pe Ultra 2 are o luminozitate de 3.000 de niti, foarte utila in momentele cand soarele straluceste foarte puternic.

Pret Apple Watch Ultra 2

Ceasul permite conectarea de accesorii Bluetooth pentru a masura exercitiile pe eliptica sau pe un suport de bicicleta static, in casa. Acest lucru permite sportivilor de interior sa masoare mai precis datele sportive.

Autonomia bateriei este de 36 de ore in modul de utilizare obisnuit si de 72 de ore daca folositi functiile de economisire a bateriei.

Preturile pentru noile ceasuri, disponibile incepand cu 22 septembrie, sunt urmatoarele:

  • Watch Series 9 - 399 de dolari
  • Apple Watch SE - 249 de dolari
  • Watch Ultra 2 - 799 dolari


Daniel Apetricai
Autor: Daniel Apetricai

Sunt un entuziast al tehnologiei, întotdeauna în căutarea celor mai noi și inovatoare produse și tendințe. Citesc zilnic știrile tehnologice și îmi petrec mult timp cercetând diferite produse și servicii, încercând să în...

Search

Articole Recente

Etichete

;