Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Aditiv lichid usturoi pescuit staționar GOOSTER 500ML

5 Rating(s)
2999 Lei

Specificatii Aditiv lichid usturoi pescuit staționar GOOSTER 500ML

  • Avantaje produs: Apetență CSL (alcool de porumb), hidrolizat pasăre, aromă de usturoi. Capacitate de fixare Acest aditiv nu face nada mai puțin lipicioasă. Utilizare ușoară Se diluează ușor, grație alcoolului de porumb. Transportare ușoară Recipent de 500 ml. Respect față de fauna piscicolă Aditiv fără coloranți.
  • Informații tehnice: Denumire legală Aditiv pentru peștii din familia ciprinide. Compoziţie CSL (alcool de porumb) (58%), hidrolizat de pasăre (dintre care 10% hidrolizat de ficat), aromă naturală de usturoi (1%), aromă usturoi (1%).Fără colorant. Număr regulament NL211366 Garanție 2 ani
  • Compoziție/ Recomandări: RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE A se depozita într-un loc ferit de lumină. Restricții de utilizare A nu se consuma pentru alimentația oamenilor.
  • Produse similare: 2999 LEI CAPERLAN Aditiv lichid vanilie pescuit staționar GOOSTER 500ML (28) 3290 LEI CAPERLAN Aditiv lichid monster crab pescuit staționar GOOSTER 500ML (25) 2999 LEI CAPERLAN Aditiv lichid căpșuni pescuit staționar GOOSTER 500 ml (20) 3999 LEI CAPERLAN Dip Scopex 200 ml Pescuit la Crap (144) Reduceri 999 LEI −20% 799 LEI CPK Aroma superconcentrata / Palatant 100ML Scopex 1799 LEI SENSAS Aditiv Carpix (9) 7999 LEI WEDZE Căciulă peruviană schi/sanie Monstercat Albastru Copii (64) 3499 LEI CAPERLAN Momeală Stick Mix Xtrem pescuit la crap 900 Usturoi/ Ficat 1kg (70) Reduceri 1299 LEI −15% 1099 LEI CAPERLAN Aditiv Pudră GOOSTER SPECULOOS Pescuit Staționar (26) Reduceri 1299 LEI −23% 999 LEI CAPERLAN Aditiv Pudă Pescuit Staționar GOOSTER SPECULOOS (8)
  • Imagini:
  • Întrebări și răspunsuri:
Produs conceput pentru îmbunătățirea performanțelor nadei.Se amestecă în apa în care este pusă nada, pentru o omogenitate perfectă și pentru o difuzare perfectă în apă. 1/4 din recipient la 1 litru de apă, 1/2 în caz de curenţi puternici.
;