Minge termolipită Fotbal de plajă BS9 Mărimea 5 Galben
Specificatii Minge termolipită Fotbal de plajă BS9 Mărimea 5 Galben
- Avantaje produs: Rezistenţă Cameră laminată cu o construcție termolipită (nu este cusută cu fir). Menținerea presiunii Presiune garantată, datorită camerei din latex laminat. STABILITATE TRAIECTORIE Minge termolipită, din material texturat,pentru precizie optimă. Calitatea ricoșeului Sfericitate, datorită celor 12 segmente termolipite ale mingii. Confort la contactul cu mingea Înveliș exterior din spumă de 5 mm, pentru confort optim.
- Informații tehnice: Concepere Tehnologie termolipită (fără cusături) pentru o sfericitate perfectă și precizie în lovituri. Asigură impremeabilitate. Cameră laminată (material lipit) care asigură o umflare durabilă. Concepere exclusivă Știm că în timpul meciurilor, detaliile fac diferența. În privința mingii BS9, am acordat o atenție mai sporită stabilității traiectoriei pentru a asigura jucătorilor un control mai bun asupra mingii. De aceea, am testat diferite învelișuri exterioare și l-am ales pe cel care a avut cele mai bune rezultate. Concept cu 12 segmente, exclusiv la Kipsta. Test de calitate Mingea a fost supusă testelor în laborator, pentru a asigura precizie. Teste prezentate în continuare. Greutate Între 430 și 445 g (mărimea 5). Circumferinţă Între 68,5 şi 69,5 cm. Sfericitate Variație de la media măsurată: maximum 1,5%.Sfericitatea mingii se măsoară în 4500 puncte diferite, pentru a constata diferenţe.La peste 1,5% diferență (Norma FIFA PRO), echipa noastră are misiunea de a îmbunătăți sfericitatea, pentru a garanta un ricoșeu bun. Pierdere de presiune maximă Umflăm mingile la o presiune recomandată (0,8 bari). 72 ore mai târziu, mingea nu trebuie să piardă mai mult de 15% din presiunea sa, adică 0,1 bari. La sfârșitul celor 72 ore, presiunea trebuie să fie la aproximativ 0,7 bari. Acest lucru înseamnă că este normal ca o minge să piardă din presiune după câteva zile. Absorbția apei În laborator simulăm condițiile de joc, lăsând mingea în 2 cm de apă, aplicând 250 de compresii. La sfârșitul testului, mingea nu trebuie să se fi îngreunat cu 10% din greutatea sa sau cu 40 grame. Acesta este unul dintre avantajele termolipirii: absorbția apei este limitată, în comparație cu alte procese. Ricoşeu Între 135 şi 155 cm cu o diferenţă de 10 cm maximum între ricoşeul cel mai înalt şi cel mai mic al mingii. Păstrarea formei şi presiunii Cel mai exigent test este supunerea mingii la lovituri constante. Rezistă la 2500 lovituri pe un plan înclinat, cu o viteză de 50 km/h, distanţă de 2,5 m. Prin acest test se verifică: - starea generală a mingii:cusăturile trebuie să reziste la acest test.- circumferința: nu trebuie să depășească 1,5 cm.- sfericitatea: nu trebuie să depășească 1,5 %.- presiunea: mingea nu trebuie să piardă mai mult de 0,1 bari. Garanție 2 ani
- Compoziție/ Recomandări: Compoziție Carcasă externă 100% Poliuretan Carcasă 100% Cauciuc Latex Interior - Căptușeală principală 100% RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE A nu se umfla complet pentru a nu deteriora lipirea segmentelor și rezistența în timp a produsului. A se depozita într-un loc uscat și aerisit. Restricții de utilizare A nu se sparge sau dezumfla complet. TESTE Respectă normele federației internaționale. Recomandări de întreținere A se umezi acul înainte de umflare.
- Produse similare: 11999 LEI KIPSTA Minge Termolipită Fotbal F900 FIFA QUALITY Pro Mărimea 5 Alb-Galben (91) 16999 LEI KIPSTA Minge Termolipită Fotbal F950 FIFA QUALITY Pro Mărimea 5 Galben (18) 5999 LEI KIPSTA Minge Fotbal Hybride F500 FIFA BASIC Mărimea 5 (741) 10999 LEI ADIDAS Minge Fotbal TANGO ROSARIO (46) ECODESIGN 4499 LEI KIPSTA Minge începător Fotbal ERRATIK Light Mărimea 5 (271) 35990 LEI KIPSTA Minge Fotbal Ligue 1 Uber Eats Official Match Ball 2022 (3) 7499 LEI KIPSTA Minge Fotbal Hybride F550 FIFA BASIC Mărimea 5 (166) 9999 LEI GIVOVA Minge Fotbal Givova Maya Portocaliu 7499 LEI KIPSTA Minge Fotbal Hybride F550 FIFA BASIC Mărimea 4 Alb-Galben (5) 9999 LEI GIVOVA Minge Fotbal Givova Maya Galben
- Imagini:
- Întrebări și răspunsuri: