Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

"Da Lovitura" de Gary Vaynerchuck

"Da Lovitura" de Gary Vaynerchuck

"Dă Lovitura" este o carte scrisă de Gary Vaynerchuk, un antreprenor, investitor și influencer în domeniul afacerilor și al marketingului digital. Cartea a fost publicată în anul 2019 și oferă un ghid practic pentru a face afaceri în epoca digitală.

Cărțile prezintă principiile de bază ale antreprenoriatului și oferă sfaturi și tehnici pentru a face afaceri în era digitală. Gary Vaynerchuk se concentrează pe modul în care tehnologia a schimbat modul în care ne facem afacerile, și cum putem să ne adaptăm și să profităm de aceste schimbări.

El oferă sfaturi despre cum să crești o afacere prin intermediul rețelelor sociale, cum să creezi conținut de calitate pentru a atrage clienți, cum să construiești relații cu clienții și cum să crești vizibilitatea online a afacerii tale. De asemenea, cartea oferă un ghid practic pentru a-ți atinge obiectivele și a-ți atinge succesul în afaceri.

Cartea este scrisă într-un limbaj accesibil și este recomandată atat pentru antreprenorii începători cat și pentru cei care doresc să-și extindă afacerile lor în era digitală.

Cine este Gary Vaynerchuk

Gary Vaynerchuk este un antreprenor, investitor și autor american. S-a născut în Belarus în 1975, dar a crescut în Statele Unite, în New Jersey.

Vaynerchuk a devenit cunoscut pentru prima dată în lumea afacerilor prin intermediul companiei sale de familie, Wine Library TV, un magazin online de vinuri, pe care l-a transformat într-un afacere de milioane de dolari prin intermediul unei abordări inovatoare de marketing digital. El a fost unul dintre primii antreprenori care au folosit social media pentru a-și promova afacerea, iar abilitatea sa de a crea conținut viral și de a genera angajament din partea publicului l-au făcut să devină un influencer puternic în industria vinului.

După ce a vândut afacerea de vinuri, Vaynerchuk a fondat VaynerMedia, o agenție de publicitate digitală care ajută companiile să își construiască prezența online și să-și promoveze brandurile prin intermediul rețelelor sociale și a altor canale digitale. De asemenea, el a investit în numeroase startup-uri de tehnologie și a fost unul dintre primii investitori în companii precum Twitter, Tumblr și Uber.

Vaynerchuk este, de asemenea, un autor de cărți bestseller, inclusiv "Crush It!: De ce acum este momentul să construiți o afacere într-o lume așa-zisă digitală" și "The Thank You Economy". El este, de asemenea, un speaker motivational popular, prezentându-se la evenimente și conferințe din întreaga lume.

CUMPARA CARTEA:

Alexandra Coperi
Autor: Alexandra Coperi

Sunt pasionată de cărți și îmi dedic mult timp cititului. Ador să explorez diferite genuri, de la fictiune la non-fictiune, și să mă pierd în lumi inventate și povești captivante. Cărțile îmi oferă o perspectivă nouă asu...

Search

Articole Recente

Etichete

;