Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

GRAVES! Regretele dau nastere celor mai frumoase povesti! Lansare de carte: L.J. Shen

GRAVES! Regretele dau nastere celor mai frumoase povesti! Lansare de carte: L.J. Shen


L.J. Shen nu mai are nevoie de prezentare pentru cei care iubesc poveștile romance, datorită stilului de scriere captivant și emoției transmise prin fiecare cuvânt. Cu peste 12 volume lansate, este o prezență constantă în topurile Amazon, Washington Post și USA Today.

Astfel, pe 2 februarie, se lansează la Bookzone cel mai recent roman semnat de această autoare, GRAVES. Regretele dau naștere celor mai frumoase povești, o poveste de dragoste unică, crudă, emoționantă, dureroasă și frumoasă.

GRAVES spune povestea lui Everlynn, o tânără căreia i se dă toată viața peste cap în urma unei tragedii, pierzându-și visele, familia și sufletul pereche. Pe parcursul cărții este urmărită evoluția ei, felul în care face față durerii, în care gestionează situațiile de viață, dar și sentimentele, având inima împărțită pentru doi bărbați, Joe și Dominic.

Tot azi, ai livrare GRATUITA la Bookzone pentru oricare doua carti!

Alexandra Coperi
Autor: Alexandra Coperi

Sunt pasionată de cărți și îmi dedic mult timp cititului. Ador să explorez diferite genuri, de la fictiune la non-fictiune, și să mă pierd în lumi inventate și povești captivante. Cărțile îmi oferă o perspectivă nouă asu...

;