Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

"Saptamana de lucru de 4 ore" de Tim Ferriss

"Saptamana de lucru de 4 ore" de Tim Ferriss

"Saptamana de lucru de 4 ore" de Tim Ferriss este un best-seller care se concentrează pe cum să obțineți mai multă libertate și bogăție prin automatizarea afacerilor și reducerea timpului petrecut la locul de muncă. Cartea prezinta o serie de strategii si tehnici pentru a va atinge obiectivele financiare si profesionale, in timp ce va petreceti mai putin timp la munca.

Ferriss argumenteaza ca multi oameni se concentreaza pe munca in exces si ca acest lucru nu duce la rezultate mai bune, ci dimpotriva. El ofera idei pentru a munci mai inteligent, nu mai mult si cum sa va utilizati timpul liber pentru a va atinge obiectivele personale si profesionale.

Cartea prezinta si povesti inspiratoare ale unor oameni care au reusit sa-si automatizeze afacerile si sa-si reduca timpul petrecut la munca la doar 4 ore pe saptamana, in timp ce au crescut veniturile si au castigat mai multa libertate.

In general, "Saptamana de lucru de 4 ore" de Tim Ferriss este o carte motivatoare si inspiratoare care ofera lecturii instrumente și tehnici pentru a-și atinge obiectivele prin munca inteligentă și nu prin munca in exces.

Cine este Tim Ferriss

Tim Ferriss este un antreprenor, autor și gazdă de podcast american. S-a născut la 20 iulie 1977 în East Hampton, New York. Este cunoscut pentru că a scris cărțile sale bestseller "The 4-Hour Workweek" (Săptămâna de lucru de 4 ore), "The 4-Hour Body" (Corpul de 4 ore) și "The 4-Hour Chef" (Bucătarul de 4 ore).

Ferriss este, de asemenea, gazda emisiunii sale de podcast, "The Tim Ferriss Show", în care intervievează personalități notabile din diferite domenii, inclusiv antreprenori, sportivi, artiști și oameni de știință. El este, de asemenea, investitor în mai multe companii de tehnologie și fondator al mai multor companii, printre care BrainQUICKEN, o companie care produce suplimente alimentare.

Tim Ferriss este, de asemenea, un susținător al filozofiei de viață minimaliste și de a reduce orele de muncă pentru a îmbunătăți calitatea vieții și pentru a-și atinge obiectivele.

CUMPARA CARTEA

Alexandra Coperi
Autor: Alexandra Coperi

Sunt pasionată de cărți și îmi dedic mult timp cititului. Ador să explorez diferite genuri, de la fictiune la non-fictiune, și să mă pierd în lumi inventate și povești captivante. Cărțile îmi oferă o perspectivă nouă asu...

Search

Articole Recente

Etichete

;